Your Point Of Sale Portfolio

Een greep uit eerder geleverd werk

Point of sale materiaal kan eigenlijk bijna overal gebruikt worden: in de winkel, een etalage, op kantoor of op een beurs, maar ook buiten of tijdens speciale evenementen. Als u goed gebruik maakt van point of sale materiaal presenteert u uw producten of diensten nog sterker en zorgt u net even voor die extra stimulans die nodig is om de klant overstag te laten gaan. Het ontwerp is belangrijk, de uitvoering niet minder. Bij Your Point Of Sale kunt u terecht voor verschillende soorten point of sale materiaal.

Your Point Of Sale denkt graag met u mee in het zoeken naar de juiste oplossing voor uw campagne en/of acties. Betreft het een permanente of juist actiematige uiting? Hierin zijn diverse mogelijkheden die wij uitstekend voor u kunnen invullen. Wij leveren succesvolle innovaties, die we op maat maken. Weet u dus zelf niet wat de juiste uiting moet zijn, laat het ons weten dan komen we samen tot een oplossing!

Etalagemarketing voor retailers

Uniek P.O.S. materiaal

Met point of sale-materialen brengt u uw product extra onder de aandacht. Het beslissingsproces van de koper speelt zich grotendeels af op de winkelvloer, dus daar moeten acties goed zichtbaar zijn. Mooi point of sale-materiaal (POS-materiaal) zorgt ervoor dat de consument het product de aandacht geeft die het verdient.

Goed POS-materiaal zorgt gegarandeerd voor betere verkoop. Your Point Of Sale denkt met u mee in het maken van de juiste keuzes voor uw instore communication. Van permanente tot actiematige oplossingen, in zowel papier, metaal, hout, beton en karton als van kunststof materialen.

Voor veel klanten verzorgt Your Point Of Sale een totaalpakket van point of sale-producten. Van het printen van de verschillende producten en uitingen (De moderne machines drukken in grote en kleine oplagen en formaten), tot het in pakketten distribueren naar de verschillende vestigingen en locaties.

Het is natuurlijk ook logisch om een actie te promoten met meerdere op elkaar aansluitende uitingen en items. Al deze uitingen verzendt Your Point Of Sale dan per filiaal in een pakket. Wij leveren aan vele retailers en grote merken en ondersteunen bij de afhandeling van de acties en levering van de POS producten. Zo heeft u er geen omkijken naar, van productie tot verzending.

Instore communicatie