Business case

Klantprofiel

Als een van de meest vooraanstaande Nederlandse fashion retailers heeft McGregor een rijke historie. Opgericht in 1921 in New York met inmiddels vestigingen wereldwijd is McGregor toonaangevend voor stijl en elegantie in de Fashionwereld. De etalages zijn constant aan verandering onderhevig om zo de nieuwste collecties en sfeer in de winkels te vertalen naar het langslopende publiek.

Sinds enkele jaren verzorgt YPOS de aankleding van o.a. de etalages en hebben wij al vele custom items geleverd om de instore marketing te ondersteunen. Iedere nieuwe lijn Etalages is uniek en daar ligt dan ook onze kracht. Wij zorgen ervoor dat de etalages op bijzondere wijze worden ingevuld, dat de aandacht van de passerende klanten wordt getrokken en dat de producten van McGregor perfect uitkomen.

Wensen van de klant

McGregor wilden een hogere graad van uitvoering en afwerking van de productie van hun etalages en een snellere verwerking van concept tot installatie. Hun toenmalige leveranciers konden hier niet in voorzien.

De nieuwe leverancier moest zowel de etalagemarketing verzorgen als de daarbij komende instore marketing.

Omdat Your Point Of Sale deel uitmaakt van Grafiplaza hebben wij veel productiemogelijkheden direct in huis. De etalages worden inhouse geproduceerd en full service geleverd.

Onze creatieve insteek en bijbehorend inzicht in wat er allemaal verkrijgbaar is in de markt zorgde ervoor dat we tot een solide samenwerking zijn gekomen die inmiddels enkele jaren succesvol verloopt.

Kernwoorden

  • Nauw contact met de leverancier
  • Meedenken in het creatieve proces
  • Breed scala aan productiemogelijkheden
  • Snelheid van leveren
  • Hoge kwaliteit van productie

Uitwerking Etalages

De etalages van McGregor zijn constant aan verandering onderhevig om zo de nieuwste collecties en sfeer in de winkels te vertalen naar het langslopende publiek.
Sinds enkele jaren verzorgt YPOS de aankleding van de etalages en hebben wij al vele items geleverd om de instore marketing te ondersteunen.

Iedere set van Etalages is uniek en daar ligt dan ook onze kracht. Wij zorgen ervoor dat de etalages op bijzondere wijze worden ingevuld, dat de aandacht van de passerende klanten wordt getrokken en dat de producten van McGregor perfect uitkomen.

Uitwerking Instore marketing

Naast de etalages produceert YPOS allerlei POS producties van verschillende materialen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn prachtige stalen kledingrekken, hout producties en permanente kunststof meubels.

McGregor besteld ook haar custom made producties zoals kledinghangers met het logo er in gegraveerd door een laser bij ons. Kortom, niets is onmogelijk bij Your Point of sale.